ZAKELIJK

Onderkant

Soep wordt door veel mensen gewaardeerd en zeker wanneer ie zo lekker is als onze soepen! Met onze soep maak je altijd een lekkere en gezonde keus, niet alleen voor jezelf maar ook voor je gasten of klanten. Onze soepen passen absoluut binnen een gezonde leefstijl en zijn, zeker met garnering, vullend genoeg om als maaltijd te dienen. Onze maaltijdensoepen zijn uniek lekker én uniek vullend, een aanwinst voor iedere menukaart.

Heb je een zaak waarin mooie producten centraal staan, met goede, unieke smaken en ook nog lokaal geteeld? Dan past Soepboerinneke zeker in je assortiment.

Wil jij onze soepen aan gaan bieden als lunchgerecht, als bijgerecht, als gezonde warme snack of als mooie aanvulling op je winkelassortiment? Neem gerust contact met ons op! Niet alleen leveren we de lekkerste soepen maar we adviseren je ook graag qua serveersuggesties of de presentatie van onze soepen.

Natuurlijke soep van de Soepboerin

NATUURLIJK & VERS

Onze soepen bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en zitten boordevol verse groenten. Geen bewaar of conserveermiddelen.

Vers gemaakt door de Soepboerin

DUURZAAM

Door de soep te verpakken in kunstdarm, besparen we heel veel plastic. Optimale soep in minimale verpakking dus. Fijn voor jou en voor het milieu.

Soep uit eigen keuken van de Soepboerin

UIT EIGEN KEUKEN

Soepboerinneke maakt haar soepen op de boerderij. Met eigen, unieke recepten en de grootste zorg maken wij onze soepen en dat proef je.

Makkelijk en snel door de soepboerin

MAKKELIJK & SNEL

Naast gezond en lekker, zijn onze soepen ook makkelijk. De "soep in worst" kan tegen een stootje en is houdbaar in de koelkast. Ondersteboven onderaan insnijden met een scherp mes en klaar ben je!

Scroll naar top