WAAROM SOEP?

Onderkant

SOEP KAN ALTIJD! WAAROM?

soepboerin

Soep is eigenlijk altijd goed. Als tussendoortje, als lunch, als voorgerecht, als extraatje tijdens een gezellige borrelmiddag of als avondeten. Met een broodje erbij heb je aan onze soepen een volwaardige smakelijke én gezonde maaltijd.

Onze verse soep is een makkelijke, gezonde maaltijd. De soepbak even in heet water in de gootsteen, opwarmen (wel even roeren) en klaar ben je!

Soep is een originele attentie. Mensen worden blij van lekkere soep en hoe makkelijk is het als je die kant en klaar van iemand krijgt. Iedereen met een vriezer kun jij op een originele manier verblijden met onze soep. Weer eens wat anders dan een boeketje bloemen! Denk eens aan iemand die weinig tijd heeft om te koken of iemand die gewoon wel 'ns een lekker en gezond extraatje kan gebruiken.

Natuurlijke soep van de Soepboerin

NATUURLIJK

Onze soepen bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Lekker én gezond dus!

Vers gemaakt door de Soepboerin

VERS GEMAAKT

 Onze soepen worden met verse producten gemaakt, gelijk terug gekoeld en ingevroren. Hierdoor blijven smaak en kwaliteit optimaal.

Soep uit eigen keuken van de Soepboerin

UIT EIGEN KEUKEN

Soepboerinneke maakt haar soepen op de boerderij. Met eigen, unieke recepten en de grootste zorg maken wij onze soepen.

Makkelijk en snel door de soepboerin

MAKKELIJK & SNEL

Naast gezond en lekker, zijn onze soepen ook makkelijk. Enkel de soepemmer even in heet water plaatsen en dan  al roerend, opwarmen in de pan.

Scroll naar top