OVER ONS

Onderkant

OVER SOEPBOERINNEKE

soepboerin

De Nederlandse akkerbouw is een prachtig vak dat met liefde voor het land en het gewas wordt gedaan. Na jaren van experimenteren en proberen zijn de lekkerste soep recepten ontstaan. Geen uiensoep is zo lekker als die met verse uien van het land is gemaakt. Naar eigen recept, goedgevuld, met alleen natuurlijke ingrediënten.

En toen ontstond het idee....Waarom geven we niet iedereen de kans om te genieten van onze soepen! Bijzonder lekker, want de receptuur voor onze soepen is uniek. Wij gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten en met onze soepen kiest u dus zonder meer voor gezond.

Wij geloven in échte Hollandse soepen, gemaakt van onze eigen Hollandse gewassen. Smakelijke soepen als tussendoortje of als maaltijd maar altijd een lekkere en gezonde keus! De soepen worden zo snel mogelijk teruggekoeld en ingevroren waardoor de smaak en kwaliteit optimaal blijven. Het enige dat u hoeft te doen is de soepemmer even in heet water zetten en de soep daarna opwarmen in de pan (wel even roeren) Onze emmers zijn ook magnetron bestendig.

Natuurlijke soep van de Soepboerin

NATUURLIJK

Onze soepen bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Lekker én gezond dus!

Vers gemaakt door de Soepboerin

VERS GEMAAKT

 Onze soepen worden met verse producten gemaakt, gelijk terug gekoeld en ingevroren. Hierdoor blijven smaak en kwaliteit optimaal.

Soep uit eigen keuken van de Soepboerin

UIT EIGEN KEUKEN

Soepboerinneke maakt haar soepen op de boerderij. Met eigen, unieke recepten en de grootste zorg maken wij onze soepen.

Makkelijk en snel door de soepboerin

MAKKELIJK & SNEL

Naast gezond en lekker, zijn onze soepen ook makkelijk. Enkel de soepemmer even in heet water plaatsen en dan  al roerend, opwarmen in de pan.

Scroll naar top